Sandra Dahlberg Klimpfjäll

Nick play

Världens lyxigaste bud kom! Wow! Nickelodeon vet verkligen hur man gör folk glada! Så fina och roliga saker! Man har precis lanserat en helt ny app, Nick Play, så äntligen kan man kolla på Nickelodeon vart man än är! För alla oss slimetokiga Svampbob-fans är detta drömmen! Jag har ju jobbat många år med Nickelodeon i flera olika avseenden, programledare för Nickelodeon kids choice awards, och programledare på Nickelodeonturnén. Det roliga är att Vilmers snuttegubbe, ett Patrik-gosedjur, hängt med i över sju år. Jag tillskrev tidigt Patrik förmågan att suga åt sig alla dumma drömmar och sedan dess har Vilmer inte sovit utan sin rosa sjöstjärnekompis. Inte långt efter sållade sig Svampbob till gosedjursskaran. Nu får Blända en egen Svampbob! 

   För att vi ännu enklare ska kunna kolla på Nick Play så fick jag en pad med så fina fodral och tillbehör så det är ju inte klokt! 🙂 (Självklart också en rejäl dos med slime!!!) Svampbob ska Blända få att sova med. Jag tror starkt att även han har förmågan att dra bort dumma drömmar… 🙂 

  Nu ska här kollas på alla tokroliga serier, spela spel och skratta tills vi får ont i magen. (Sedan lägger jag slime i Vilmers nylle, hehe…)  
Här är en bild på mig som programledare på Nickelodeonturnén. Orange rockar!!!

  
Nu ska jag ladda ner appen, perfekt tills imorgon när jag och Vilmer ska åka tåg till melodifestivalen i Gävle! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats