Sandra Dahlberg Klimpfjäll

Fin skötväska!

Hittade en sååå rolig sida med allt möjligt fint på! Både väskor, handskar och hur snajsiga skötväskor som helst!
Vi hittade ju en billig svart cykelväska på Stadium men när jag såg den här var jag bara tvungen att beställa! Det finns visst även bärsele och skötunderlägg med! Superfint ju! Jag är väldigt svag för väskor med många extra fack så den här känns ju kanon! Dessutom är den ju så fin att man behöver ingen extra handväska med sig utan kan gott låta plånbok, läppstift, blöjor och nappar samsas om utrymmet! Som sagt, med många extra fack så är det inga problem!

IMG_9610.PNG

IMG_9611.PNG

IMG_9609.PNG

Den fanns i många fina färger men eftersom jag allt som oftast använder det mesta i svart så blev det den! (Även om jag ska erkänna att jag länge sneglade på den i beige med rosa detaljer! )

Sidan hittar du på http://www.jewelleryinfashion.se och det finns väldigt mycket annat kul där så det är helt klart värt ett besök, det är ju trots allt bara 64 dagar kvar till julafton och himla skönt att ha påbörjat julklappsbestyren… 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Måste bara säga att dom är väldigt små, jag har en brun men jag fick byta för jag fick inte med mig allt jag behövde.

  2. Malin

    Vansinnigt fina! Men, Den bärselen är inte ergonomisk för Blända eller någon annan bebis heller för den delen, Kolla efter en snygg som barnet kan sitta i ”groda” i, så inte höfterna slits mer än nödvändigt! Babybjörn t.ex har inte heller den ergonomiska ställningen även om deras senaste ”One” börjar närma sig. Märke som Ergobaby t.ex har superfina ergonomiska selar:) Kram på er!

  3. Marie

    Men guuuuuuud vilken fin! Måste värkligen kolla in den där sajten! Hur har de gått med torsken på Blenda?????

stats