Sandra Dahlberg Klimpfjäll

Halloween

Jag och Vilmer, vi ääälskar Halloween vi! Det är underbart med alla ruskigheter, att få klä ut sig, skrämmas och få massa godis av snälla grannar!!! Vi är riktiga partyprissar när det kommer till Halloween och har självklart en årlig brakbaluns till fest med våra gamla grannar!
Idag skickade jag ut inbjudningarna via sms och har redan börjat preparera lite med mat, dekorationer och pyssel!
Jag brukar sminka barnen och mig själv plus att vi klär ut oss. Vi kör alltid bus eller godis och äter riktigt läskiga grejer.

IMG_9669.PNG
Så här såg jag och Vilmer ut förra året! I år är vi ju en till med Blända! Hon är ju rund som en boll så det räcker ju med att måla henne helt orange så har vi en perfekt pumpaimitation… Hahaha!

IMG_9667.JPG

IMG_9666.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Hej. Nu har jag kollat på din blogg i stort sett varje dag sen ditt senaste inlägg. Man blir ju lite orolig att något har hänt eftersom det är så tyst på bloggen. Självklart vill man kanske ha lite lugn och ro när man är nybliven mamma, men man tänker ju ändå att nåt kanske har hänt. Hoppas dock inte det.

 2. Amanda

  Nu börjar man tro att något har hänt eftersom du inte bloggar längre :/ Eller så är det bara barnen som tar all din tid, får hoppas på det och att du återkommer snart igen! Kram.

 3. Mathilda

  Saknar också bloggandet! Men förstår att det är mycket att stå i med lillan o W 🙂 hoppas du har det gott! Följer på Instagram 🙂

 4. Susanne

  Va roligt med Halloween fest!
  Hittade dom var det var för fel på Blända?
  Min dotter blev förstoppad första gången när hon va 8 veckor gammal och hon helammades bara.
  Så jo barn som helammas kan bli förstoppade fick även säga det typ 10 gånger till dom på BVC innan dom fattade..
  Vår dotter har fått ta Laktulos för att våga bajsa.
  Jag hoppas detta försvinner när vi slutar med blöja.
  Ha en toppen dag!

 5. Jyoti

  Önskar att jag orkade ha en halloween fest också, jag som älskar halloween. Men med två närstående barnkalas och ett släktkalas på det så får det nog vara bra där. Pengaträdet blommar inte så bra nu på hösten 😉

 6. Maria Meijer

  Vad duktig du är på att sminka. Hmm kanske ska man ordna en liten fest så man kan träffa lite vänner. Ska se vad gubben min säger.
  Önskar er en trevlig Onsdag.
  Kram

stats