Header Image

Sandra Dahlberg Klimpfjäll

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Loppi blogbag Finax

Publicerad,

Jag är en sådan lyckofigur som fick ett stort GOTT paket hem med posten! Fullt av bara namnam! Loppi blogbag finax är min och fullproppad med glutenfria godsaker. Jag är överväldigad över vilket sortiment som Finax erbjuder, verkligen bra produkter. Glutenfritt är ju inte längre bara ett påtvingat substitut för intoleranta utan i högsta grad ett njutbart och hälsosamt alternativ för gemene man. Och det stämmer ju väl överrens med Finax eget motto: ”Glutenfritt som smakar gott och gör gott”.  

I loppis blogbag Finax hittade jag följande:

Granola Jordgubbar & Fläder som är en helt ny smakkombination.

Granola Naturell innehåller glutenfria havregryn, riskrisp, rostade boveteflingor och flerkornsflingor. Hela 18% fibrer! 

Müsli Äpple, Päron & Ingefära är en god müsli med högt fiberinnehåll, gjord på glutenfria havregryn, riskrisp, rostade boveteflingor, pumpa- och solroskärnor samt smaksatt med äpple, päron, ingefära och honung. 

Lantbrödmix glutenfri mix där du lätt bakar ditt eget goda lantbröd. Innehåller boveteflingor och nyponskalsmjöl som ger ett smakrikt, saftigt och luftigt bröd. Alla torra ingredienserfinns i förpackningen, även jästen, så det enda som behöver tillsättas är vatten! En förpackning ger två stora bröd! 

All Granola är bakad för hand i Finax eget bageri på Öland och har ett mycket högt fiberinnehåll. 

   
 Jag testade raskt Granola Jordgubb & Fläder som innehåller glutenfria havregryn, riskrisp, rostade boveteflingor och flerkornsflingor. Jag tycker om när det är riktigt krispigt och när det är generöst med fruktbitar, och det är det! Granola Jordgubbar & Fläder är en fräsch och smakrik Granola. Fläder känns piggt och lite nytänkande. 

På Finax hemsida, www.finaxglutenfritt.se hittar du information om glutenintolerans och bjuder på inspiration och recept. Länge leve glutenfrihet! 

2 Kommentarer

  1. Är allergisk mot mycket själv, men nog inte gluten…Än så länge i alla fall!

    Däremot har jag i vuxen ålder blivit allergisk mot flera saker som jag till kanske mitten av tonåren både åt och älskade. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *