Risgrynsgröt tar en stund att koka, så är det bara. Risgrynsgröt är dock väldigt gott och bland det bästa Vilmer vet att äta på morgonen. Så då får man skarva ibland om man inte alltid pallar kliva upp en halvtimme tidigare bara för att koka gröt. Med en plastkorv färdig-gröt. Enda tråkiga i den kråksången är väl när man kollar innehållsförteckningen. Mig veterligen, när jag kokar risgrynsgröt, vilket inte blir allt för ofta tyvärr, så innehåller den bara grötris, vatten, mjölk (och/eller lite grädde) och en nypa salt. Varför i heeeela friden måste det alltid adderas så himla mycket konstigheter? Ok, jag erkänner. Jag är ingen kemist så det kan ju tänkas att alla mumbojumbo ingredienser som jag inte begriper enbart är supernyttiga grejer. Det betvivlar jag dock… Och allvarligt talat. Varför, VARFÖR måste det vara färgämnen i den???
Så jag bara undrar, vill vi konsumenter verkligen ha det så här? Vad tycker du?