Saltad nota
Jag älska bokrea, och handlar oftast på mig så mycket att det brukar bli rejält tunga kassar att bära hem… Den här gången blev det lite Lasse-Majas detekrivbyrå och några”Extra lätt att läsa”-böcker till Vilmer.
Jag köpte förra årets Augustpris ”Egenmäktigt förfarande” samt den här:
Jag blir ärligt talat skitförbannad över hur det ska behöva se ut bara för att företag ska få tjäna sina pengar. Så fruktansvärt mycket skit vi häver i oss när vi går på restaurant utan att veta om det! Det mesta är inte vad det utges för att vara. Det är mitt varmaste boktips till er. Man inser att det här med att laga mat hemma, från grunden, lockar mer och mer trots att det är tidskrävande.
Här avhandlas ost som egentligen inte alls är ost, kötthaltsbluffar och utfyllnad av bulkmedel i det mesta. Detta är svårt att syna och nagelfara eftersom man inte får se fullständiga innehållsförteckningar när man går ut och äter. Men i den här boken får ni bpde en och annan fingervisning!
(Den finns för 129:- på adlibris !)
Tips! Läs även boken ÄKTA VARA…. av samma författare. Snacka om man blir mörkrädd vad vår mat i matvaruaffärerna innehåller.
Tack för tipset! Det ska jag ABSOLUT! Så drömmer man mardrömmar sedan och rannsakar all skit man tryckt i sig genom åren. Hujedamej… Kram