Sandra Dahlberg Klimpfjäll

SM i kroppsvätskor

Jag och Matte satt och pratade och kom fram till att när man är med om en förlossning tillsammans så tar man verkligen relationen till en helt annan nivå. 🙂 Under bara något dygn får man tillsammans uppleva hela spektrat av blod, bajs, kiss, spyor, pruttar, rapar, slem och fostervatten. Inget för den kräsmagade med andra ord när man dessutom äter lunch mitt i allt det. 🙂

IMG_8987.JPG
Jag ställde mig på vågen och bara i och med förlossningen så har jag tappat 10, 5 kilo. Helt galet va? Nog för att kickan var stor men vad är resten som försvunnit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Hela min kommentar kom inte med.. Min första förlossning va en mardröm allt som kunde gå fel gick fel men min andra förlossning va som en dröm den tog 23 minuter:) skönt när man får en av varje! Trevlig helg!
  Kram

 2. Magnus

  Ja herregud, minns våran förlossning. Inget man föreslår på första dejten direkt, men vad underbart det är när man väl får komma hem med sitt underverk.

 3. Ella

  moderkakan väger ca 650 gram
  fostervattnet ca 800 gram
  livmodern ca 1000gr (istället för 50 när man inte är gravid)
  sen extra vätska på ca1200 gram

  Så bara där har du ca 4 kg 🙂

  Grattis till flickan!

stats