Sandra Dahlberg Klimpfjäll

En liten stänkare

Jodå, en sup om dagen laktulos får det bli så länge som snippan och runtomvarande fortfarande läker…
Att göra nummer två efter en förlossning är ren ångest. Ajajaj. Har man otur blir det som en miniförlossning igen. Min mamma kan såna här saker och inhandlade raskt en stooor flaska laktulos som ska minska paniken. Så för att göra det hela lite roligare än konsistensen på skiten så sular jag i mig min dagliga dos ur fina små snapsglas! Skål!

IMG_9155.JPG
Nu när jag är mammaledig så gäller det ju att acklimatisera sig och sälla sig till lattemorsornas förlovade land! Givetvis är jag inte sämre. Medan Blända sover och Vilmer skejtar vidare så klunkar jag i mig kaffe för fulla muggar!

IMG_9161.JPG

IMG_9170.JPG

IMG_9159.JPG
Den här lilla Blända Trollslända hon sover så gott, så gott och vaknar bara upp mellan varven. Kolla här bara vilken min! Haha!

IMG_9164.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Silvia

  Ett stort grattis till den underbara lilla tjejen!.:)
  Och vad härligt det har varit att följa dig på den här resan .
  Jag väntar min första och hade bf i fredags och nu förstår jag vad du snackade om :/..jobbigt!! Vill att hen ska komma ut nu! Känner mig frustrerad och är trött på att vara gravid och så jäkla tjock .
  Mina fötter och fingrar ser ut som korvar så svullen som jag är .
  Försvinner det direkt efter förlossningen ? Eller hur långt tid tog det för dig?.
  Njut av dina fina barn Sandra och jag önskar dig det bästa 🙂
  En stor kram från södra Sverige

  1. sandradahlberg

   Idag, 8 dagar efter förlossningen så har jag tappat 13 kilo av mina 23 som det blev. Och flera kilo är definitivt bara vätska! Fingrar, tår, vader och ben har återgått till icke-korv! Hoppas din lilla kommer snart. Det är skitjobbigt att gå omkring och bara vänta… 🙂 Stor kram och lycka till!

stats