Sandra Dahlberg Klimpfjäll

Skateparken med viss skillnad…

För bara en vecka och någon dag sedan var jag med Vilmer i skateparken fast då med jättemagen. Nu åkte vi dit igen fast denna gång var lillasyster med. Tänk vilken skillnad några dagar gjorde?! Jag kände mig rik som ett troll när jag körde bilen dit. Två ungar som var mina i lasten! Häftigt.

Vilmer skatade iväg i ett nafs och jag och Blända strosade lugnt runt, runt. Vädret är ju toppen. Tänk vilken lyx att få vara mammaledig den första tiden utan att bråka och slåss mot snö, is, kalla vindar, massor med overaller och slit den första tiden. Nu går det ju njuta av en liten promenad och slippa tänka på allt krångel!

IMG_9136.JPG

IMG_9138.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats